De eerste voorbereidingen zijn al weer begonnen. Na het succes van de afgelopen jaren, willen we natuurlijk dit jaar weer op kamp. De datum van de kamp week is 19 juli t/m 25 juli 2020. Voor de kinderen die een halve week meegaan betekent dat 19 juli t/m 22 juli 2020. 

De kampweken worden gehouden op een terrein in Beekbergen. Verscholen in de bossen staan meer dan 70 grote tenten waarin je met z’n 10-en kunt slapen. De zomerkampen zijn een onderdeel van de Koninklijke Gymnastiek Unie (KNGU). De kampweken worden gehouden in de maanden juli en augustus. 

Voor kinderen die verzot zijn op gymnastiek en turnen organiseren zij gymweken. Iedere dag ga je dan 2 uur naar de sporthal. Deze staat ook op het kampterrein. In de sporthal wordt lesgegeven door ervaren lesgevers uit heel Nederland. Naast het turnen is er natuurlijk ook een recreatief programma. 

Om het kamp zo leuk mogelijk te maken worden de kinderen ingedeeld op leeftijd. Kinderen van 6 en 7 jaar kamperen een halve week. In deze halve week is er vooral tijd voor het recreatieve programma. Er wordt niet dagelijks geturnd. Kinderen van 9 jaar en ouder kamperen een hele week. Kinderen van 8 jaar kunnen kiezen of ze een hele of halve week willen. 

Natuurlijk moet er voldoende leiding met de kinderen mee gaan om van het kamp een succes te kunnen maken. In de jongste leeftijdsgroep zal er 1 leiding mee gaan per 4 deelnemers. Bij de andere leeftijdsgroepen per 8 deelnemers 1 leiding. Bij onvoldoende leiding vanuit eigen vereniging, kan leiding vanuit de organisatie aangevraagd worden. Hieraan zijn kosten verbonden, namelijk € 20,00 per persoon. 

Indien jullie meer willen weten rondom het Zomerkamp, lees dan op de site www.zoka.nl. Hier kan je alles vinden wat je weten wil.

  

De kosten van een gymkamp 2020

 

Superjongeren     (6 t/m 8 jaar)       €   92,00 (halve week)

Jongerenkamp     (8 t/m 10 jaar)     € 206,50

Tienerkamp         (10 t/m 13 jaar)   € 206,50

Middenkamp       (13 t/m 16 jaar)    € 206,50

Ouderenkamp      (16 t/m 18 jaar)   € 206,50

 

Wil je mee op Zomerkamp ? 

Lever dan onderstaand strookje in bij de trainster. Inschrijven kan tot zaterdag 21 december 2019 in de gymzaal bij de trainsters. De eerste inschrijvingen kunnen we op 1 januari 2020 aanmelden bij de organisatie. Na deze datum kan er gekeken worden of er nog plaats is. Weet je nu al zeker dat je meegaat, lever dan voor de kerstvakantie nog in! Hoe sneller we inschrijven, hoe meer kans op plaats in deze week. Vol is vol.

Het is dus geen garantie. 

Aanmeldingen in een dichte enveloppe, voorzien van naam en “Zomerkamp 2020”.

Bij afmeldingen na 1 januari 2020 wordt er € 20,00 annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Indien je vader of moeder zich op wil geven om mee te gaan als leiding, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Dit heeft alleen betrekking op een halve week. Met de kinderen van een hele week gaan alleen trainsters mee.

Als er leiding nodig is, nemen wij daar later contact over op.

 

Namens de Gios,

Laura Jansen

Tel. 06 53 28 68 66

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

 

INSCHRIJFFORMULIER ZOMERKAMP 2020

 

Ja, ik wil ga mee op zomerkamp 2020.

O Halve week: 19 juli t/m 22 juli 2020

O Hele week:   19 juli t/m 25 juli 2020

 

 

Naam (kind) :………………………………………………………

 

E-mailadres:    …………………………………………………………………………

 

Mijn leeftijd op kamp is:…………jaar.

 

 Ik kies voor:                   O Sjokakamp (Halve week)

O Jokakamp

O Tienerkamp

O Middenkamp

O Ouderenkamp

 

Vader of moeder wil wel/niet mee als leiding (alleen bij halve week).

 

Bij annulering na 1 januari 2020 betaal ik de annuleringskosten van 20 euro.

 

 

Handtekening ouder/verzorger:………………………………………….